Deel/print deze pagina:

Scouting Uitgeest

Scouting Uitgeest is een jeugdvereniging waarbij uitdagende en avontuurlijke activiteiten worden aangeboden. De activiteiten worden buiten de (basisschool) vakanties om wekelijks aangeboden. Daarnaast is er ieder jaar in de zomervakantie een kampweek. Voor kinderen vanaf 5 jaar worden activiteiten aangeboden. Wanneer en welke activiteiten hangen af van de speltak. Zo knutselen kinderen van 5-8 jaar bij de bevers en pionieren de oudere kinderen een vlot of een kabelbaan. Zie voor meer informatie over de verschillende leeftijden de website: www.scouting-uitgeest.nl 

Buiten het wekelijkse aanbod voor de kinderen werken wij samen met bijvoorbeeld zwembad de Zien voor het Halloween evenement, bouwen wij een hindernis voor de Kermisloop en kun je ons op Koningsdag vinden met een leuke activiteit. Kortom, wij zijn enthousiast voor leuke en uitdagende samenwerkingen in en om Uitgeest. 

Scouting Uitgeest bestaat uit vrijwilligers die leiding geven, het bestuur van de vereniging vormen of klussen in en om de boerderij. 

Scouting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. 

Activiteiten verschillen tussen de speltakken en varieëren tussen knutselen, pionieren, kampvuur, hutten bouwen, kamperen/ survivallen, spellen spelen en ga zo maar door. Kijk voor een impressie eens op de Facebook of Instagram van Scouting Uitgeest.